Publisert: Mandag 23. juli 2018

Minstefrøkna var sjuk for en stund siden, og en periode besto derfor dagene nærmest utelukkende av pusling, play-doh, nesetørking, søling av drikke i sofaen og alt annet som hører med på slike dager.

Mens vi gjorde alt det, samt kledte av og på dukker klær i alle slags former og fasonger, lagde mat og tegnet tegninger Picasso ville blitt grønn av misunnelse over, kom jeg til å tenke på hvor utrolig godt det er å bare kunne ta de dagene når de trengs, uten å måtte ha dårlig samvittighet, sette andre ting til side eller velge mellom å hente inn en vikar eller be farmor sitte hjemmesykepleier for ørtende gang.

Continue reading →

Publisert: Mandag 18. juni 2018

Jeg har en slags eviggrønn spørreundersøkelse liggende ute. Den er løpende, så derfor ligger den alltid ute. Fyll den gjerne ut om du vil.

Det er interessant å se hva som rører seg i salong- og klinikk-Norge. Mye er forskjellig, men jommen er mye likt også. Og så er det endel svar jeg klør meg litt i hodet over. Ta dette, for eksempel:

Continue reading →

Publisert: Mandag 4. juni 2018

Noe enhver forelder bør kunne kjenne seg igjen i, er barnas intense og utrettelige kamp for å få noe de vil ha.

Det kan gjelde leker i lekebutikken, bolle fra baker’n eller, som i mitt tilfelle nå om dagen: En tur på Burger King.

Continue reading →

Publisert: 28. mai 2018

Som barn og ungdom var jeg i speideren. Noe jeg, sett i ettertid, muligens burde brukt enda mer tid på. For når jeg tenker tilbake, er kanskje noen av de beste og morsomste minnene mine fra den tiden.

(Hva iPhone-generasjonen skal se tilbake på er jeg usikker på… men de har vel sitt de også. Som noen sa: Det virker som om dagens utforskningstrang og ungdomsopprør består i å sitte hjemme sammen med foreldrene og se på X Factor…) Continue reading →

Publisert: 14. mai 2018

Har du opplevd at kunder ikke gjør det de bør gjøre? Eller omvendt – gjør noe de ikke burde?

Det har i hvert fall jeg.

La meg gi deg noen eksempler.

Continue reading →

Publisert: 26. mars 2018

Før OL i Sydney hadde ikke det britiske landslaget i roing gjort det så bra, så de bestemte seg for å tenke gjennom alt på nytt og prøve nye ting. Men før de gjorde noen endringer, stilte de seg fra nå av alltid et spørsmål:

Continue reading →

Publisert: 12. mars 2018

Hvis du har vært på date noen ganger, har du sannsynligvis møtt på en datesperado.

Altså en desperate date.

Og hvis du ikke har møtt på en, kan det tenkes at du er (eller har vært) en! (Ikke fortvil, I’ve got your back. Les videre.)

Noen av kjennetegnene på en datesperado er:

Continue reading →

Likte du det du leste?

Hvis du likte det du nettopp leste og vil ha en jevn strøm av kunder som kommer tilbake om igjen og om igjen i årevis fremover, vil du antakeligvis også like "Boost salongen!"-boken.