Om forfatteren

I «Boost salongen!» gir Vegard deg prinsipper, strategier og konkrete tips og ideer du kan bruke for å få salongen eller klinikken til å vokse, slik at du får flere kunder, bedre kunder, færre bekymringer og mindre hodebry.

Da Vegard Svanberg startet for seg selv, etter å ha konkludert med at det ordinære arbeidslivet ikke var for ham allerede som tenåring, oppdaget han at det ikke fantes noen bruksanvisning for å drive business. Det var mange velmente (men tidvis katastrofale) råd å høste, men ingen ga klare svar på hvordan man bygger opp og driver en sunn og lønnsom bedrift.

Etter hvert som han fikk mer erfaring selv, ble han inspirert til å hjelpe andre og vier nå tiden til å hjelpe bedriftseiere som vil skape bedrifter som er til for dem – ikke motsatt. Bedrifter som gir dem det de drømte om da de startet, slik som frihet til å gjøre det de vil, når de vil, med hvem de vil – dersom de vil.

Han spesialiserer seg på salong/klinikk- og bredbåndsbransjene, selv om erfaringen og kunnskapen hans som entreprenør har gjort ham ettertraktet på tvers av forskjellige bransjer og nisjer. Som han sier selv: «Hvis du ser på forretningslivet over ett, er det egentlig ingen store forskjeller mellom de ulike bransjene. Hver bransje har selvfølgelig sine egne særegenheter, og det finnes alltid unntak. Men generelt er de fundamentale prinsippene for å drive bedrift noenlunde like.»

Advarsel: Vegard er kjent for å være frittalende, direkte og kontroversiell, trekk som med tiden har gitt ham tilnavnet «Viking» blant venner, forretningspartnere og klienter. Hans befriende, kompromissløse og direkte holdning til forretningslivet (og livet generelt) er kjærkommen for mange – og avskrekkende for andre.

Vegard bor i Halden med familie og hund, driver firma, underviser og veileder, skriver tekster og bøker, løfter tungt, spiser mye og har mange jern i ilden. Hvis du vil kontakte Vegard, kan du sende ham en melding fra kontaktskjemaet.

Bestill «Boost salongen!» i dag – kun 239,- inkludert frakt: