Kontakt forfatteren av «Boost salongen»

Hei,

Du kan bruke kontaktskjemaet under for å få kontakt med meg. Før du gjør det, vil jeg gjerne gjøre oppmerksom på følgende:

  1. Hvis du har korrigeringer til noe jeg har publisert, så hold deg saklig og vær klar og tydelig. Ta med kildehenvisninger der det er relevant og gi en kortfattet forståelse av hva du mener trenger klargjøring eller korrigering.
  2. Jeg tar ikke telefonsamtaler uten forutgående avtale. Derfor finner du ikke noe telefonnummer her. Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg for å jobbe med meg, engasjere meg til foredrag, kursvirksomhet eller lignende, så send en melding i skjemaet nedenfor og beskriv klart og tydelig hva du ønsker. Om det er nødvendig å ta en oppfølging på telefon, vil jeg ta kontakt for å avtale et tidspunkt.
  3. Hvis du er ute etter gratis tips eller billig rådgivning, så er du på feil sted. Jeg forstår om du har mange spørsmål om å jobbe med meg. Om det er tilfellet, så send meg en melding i.h.t. forrige punkt over. Men jeg gir ikke ut råd og veiledning gratis som klientene mine betaler for. Det ville ikke vært rettferdig overfor dem (eller meg). Hvis du har et trangt budsjett, så start med å lese «Boost salongen!» (eller noen andre bøker). Send meg en melding (igjen, i.h.t. forrige punkt over), så kan jeg gi deg noen anbefalinger.

Disse «reglene» ovenfor kan kanskje virke strenge og uvanlige. Og det er helt riktig, for det er de. På tross av reglene er jeg (tro det eller ei) en grei fyr, og prøver å svare på alle henvendelsene så lenge de er ordentlige, følger reglene ovenfor og så videre.

Varm hilsen,

Vegard Svanberg