Konsultasjon

Står du fast? Lån hjernen min. Du har to alternativer: En gratis konsultasjon for «Boost salongen!»-lesere, og en betalt konsultasjon som inneholder litt mer. Les videre for mer info.

Har du noen problemer du bare ikke får løst? Eller spørsmål du stiller deg selv om og om igjen… og ikke finner gode svar på?

Noen ganger sitter man helt fast. Eller man gjør de samme tingene om og om igjen fordi man ikke klarer å se noen annen måte å gjøre det på. Men som en vis mann en gang sa:

«Hvis du fortsetter å gjøre de tingene du alltid har gjort, vil du få de samme resultatene som du alltid har fått.»

Hva med å få et annet perspektiv på det?

Om du står fast, kan du booke en konsultasjon med meg, hvor du kan spørre meg om hva som helst som har med markedsføring eller å drive salong eller klinikk.

Vi bruker tiden på å gå gjennom det du lurer på, og kommer opp med ideer, løsninger og tiltak. Dessuten følger jeg deg opp etterpå.

Om du vil booke en konsultasjon, har du to alternativer:

Alternativ 1: Betalt konsultasjon

En betalt konsultasjon med meg koster 1900,- eks. mva. Dette inkluderer følgende:

  • En 45-minutters førstegangskonsultasjon. Vi går gjennom virksomheten din, du stiller de spørsmålene du måtte ha, og setter opp en realistisk slagplan sammen.
  • En 30-minutters oppfølgingssamtale. Denne tar vi normalt to til tre uker senere, for å følge opp hva du har fått gjort og ting du evt. står fast på eller lurer på.
  • Boka «Boost salongen!». Dersom du ikke har den allerede, sender jeg deg et eksemplar.

Ekstrabonus 1: MP3-opptak

I samtalene våre vil det antakeligvis bli så mye informasjon, tanker og ideer som flyr rundt, at det vil være vanskelig å huske alt. Derfor tar jeg opp samtalene og sender til etterpå som MP3-fil.

Ekstrabonus 2: «Ubegrenset» tilgang på epost

I tre uker etter første samtale, kan du sende meg «ubegrenset» med spørsmål per epost. Jeg sier ubegrenset i anførselstegn, fordi spørsmålene må være mulig å svare kort og konkret på. Dessuten må de ha med planen og gjennomføringen av den å gjøre, eller spørsmål til relaterte ting. Samt at du ikke kan stille samme spørsmål flere ganger og håpe på et annet svar.

Book konsultasjon nå:

Alternativ 2: «Gratis»

Det er tre kriterier: 1. Du må ha lest boka. 2. Du må melde deg på epostlisten min. 3. Du må laste opp et bilde av deg selv med «Boost salongen!»-boka.

Alle lesere av «Boost salongen!» og medlemmer i «Boost salongen!» medlemsklubben, kvalifiserer til en halv times konsultasjon med meg, der de kan spørre meg om hva de vil.

Det koster ikke noe, men det er noen kriterier som må være oppfylt først:

  • Du må ha lest «Boost salongen!»-boka
  • Du må være på epostlisten min
  • Du må sende meg et bilde av deg selv og «Boost salongen!»-boka

Du må ha lest boka fordi du må være kjent med filosofien jeg har til det å drive business. Dessuten trenger du endel bakgrunnskunnskap om markedsføring. Det grunnleggende får du i boka, og derfor er det viktig at du har lest den (ta det med ro, jeg forventer ikke at du kan den på rams).

Du må være på epostlisten min for at jeg skal kunne få fulgt deg opp. Der vil du få løpende informasjon, oppdateringer og tilbud. Du kan melde deg av når som helst.

Du må sende bilde av deg selv og «Boost salongen!»-boka fordi jeg vil se at du faktisk har den. (Jeg vil dessuten kunne komme til å bruke bildet til promotering av boka i diverse sammenhenger.)

Slik booker du konsultasjonen:

  1. Skaff deg «Boost salongen!» om du ikke har den. Les den, og registrer deg på medlemsområdet.
  2. Følg instruksjonene for gratis konsultasjon inne på medlemsområdet.