Når intimvoksing får «problemene» til å «tårne seg opp»…

Publisert: 7. mai 2018

I en klinikk et sted på denne planeten er det en kvinne som driver med intimvoksing.

– Kvinner er stort sett rett-frem, forteller hun. – Menn, derimot…

For å si det sånn: «Problemene» har en tendens til å «tårne seg opp».

Det finnes selvfølgelig måter å redusere problemet på, for eksempel ved å la mannen selv «flytte på utstyret» slik at det blir minimal berøring.

Flaut og pinlig

Som mann kan jeg imidlertid avsløre to ting:

1) For det første har familiemedlemmet der nede av og til sin helt egen bestemte oppfatning av når det sømmer seg å stå i giv akt.

2) For det andre er det (i de fleste tilfeller) minst like flaut og pinlig for mannen.

Alle jeg har snakket med som jobber med områder i nærheten av «der nede» har erfart ting når det kommer til menn (og noen forteller også om underlige episoder med kvinner).

Massasje er i særklasse, selvfølgelig. Og en ting er, hva skal jeg si, «naturlige fysiske reaksjoner som av og til kan oppstå» og som bare er pinlige.

Noe helt annet er pervoer som tror de skal «få hjelp med problemet». For en tid tilbake måtte en lokal Thai-massør her i byen gå ut i lokalavisa og annonsere at hun ikke drev med «happy endings». Ukentlig ble hun spurt om hun solgte sex og måtte stenge hjemmesiden sin på grunn av mange ekle kommentarer.

Så. Hva gjør man? Hvordan håndterer man det?

Hvem vil du egentlig ha?

Jeg tenker at håndteringen må starte allerede før kundene kommer til deg. For i utgangspunktet blir ingen blir kunder av deg uten at du har invitert dem til det. Og i forlengelsen av det kan vi også si at ingen fortsetter å være kunde av deg uten at du har gitt tillatelse til det.

Kort sagt betyr det at det er du som bestemmer hvem du vil ha, når du vil ha dem, og hvor lenge du vil ha dem der.

Det betyr altså at det er du som setter spillereglene, og du som bestemmer hva du tillater – eller ikke tillater.

Mange kvier seg for å sette og håndheve regler fordi de er redde for å gå glipp av business. Min erfaring er imidlertid at klare og tydelige regler gir mer business og bedre business over tid, og at reglene må kommuniseres – og håndheves – fra dag én.

Pervo-griser er selvfølgelig høyt oppe over lista over hva man ikke skal tolerere. Men det er langt fra det eneste man ikke uten videre skal godta.

For eksempel opplever frisører stadig at kunder som har hatt dyre og fine behandlinger drar hjem og bruker billig-produkter (eller feil produkter) i håret sitt og ødelegger resultatet, for så å komme tilbake til salongen og kreve at de retter det opp.

Fysioterapeuter ber pasientene sine gjøre det-og-det treningsprogrammet, men det gjør de ikke, og dermed blir de ikke bra. De tror det holder å bli knadd litt på.

MIN business – MINE regler

Jeg har én «master»-regel jeg lever etter:

MIN business – MINE regler.

Det er både fordeler og ulemper med denne filosofien. Fordelen er at jeg gjør som jeg vil. Ulempen er at det kan være ubehagelig og at jeg potensielt kan miste kunder på det, fordi de blir støtt av noe jeg sier eller av noen av de andre reglene jeg har (f.eks. at man aldri ringer meg uten avtale).

I løpet av årenes gang har jeg erfart at fordelene med å ha slike regler mer enn oppveier ulempene så lenge jeg er tydelig nok på hva reglene mine er og er konsekvent på å håndheve dem.

Vil du også bestemme hvordan du vil ha det?

Jeg forteller deg hvordan i «Boost salongen!»-boka, som du skaffer deg her.

Varm hilsen,

Vegard

About Vegard Svanberg