Snegle på tjærekost

Publisert: Mandag, 16. oktober 2017

Det startet rett før jeg skulle i seng.

Ynking. Vriing. Sutring.

Så, jeg ga henne en stikkpille.

Inger, altså. To-åringen.

Pilla funka greit den… i et par timer. Deretter gikk det slag i slag hver halvtime omtrent frem til en gang etter fem, hvor jeg kastet inn håndkleet og sto opp med henne.

Hun blid og fornøyd.

Pappa ikke like blid og fornøyd.

Men det nytter ikke å være sur når en to-åring skrur på sjarmen.

Fåglarna vet hva som var problemet i natt, men noe var det. Og dette «noe» er altså det som gjør at hjernen føles som en snegle på en tjærekost i dag.

Det er rart – nesten fascinerende – hvordan mangel på søvn kan sette en helt ut av spill. Og akkurat nå føles det akkurat sånn. Som om jeg er satt ut av spill.

Når det er sånne dager som dette, så sier jeg meg fornøyd med å bare få til noen få ting, og så melder jeg pass. Det er ganger hvor man må dra seg gjennom ting som man drar en gris gjennom gjørma, men dette er ikke en sånn dag.

Noe som krever betraktelig mindre energi og pågangsmot, er å skaffe deg «Boost salongen!»-boka.

Du finner den her.

Ikke bare får du en bok spekket med prinsipper, strategier, ideer, tips og eksempler til hva du kan gjøre i salongen eller klinikken din, men du vil også finne en invitasjon til et medlemsområde kun for «Boost salongen!»-lesere. Der kan du oppdage blant annet:

  • Boost-kalkulatoren: Regn ut hvor lønnsomt det er å få kundene tilbake oftere.
  • Intervju: Hør en salongeier på Notting Hill i London fortelle om hvordan hun snudde salongen fra tap til overskudd.
  • Spørsmål og svar: Les svar på ofte stilte spørsmål fra “Boost salongen”-leserne.
  • Hold deg oppdatert: Få oppdateringer på epost.
  • Gratis konsultasjonSom leser av “Boost salongen” kvalifiserer du dessuten til en halv times gratis konsultasjon med meg hvor du kan spørre meg om hva du vil.

Skaff deg «Boost salongen!» her.

Søvndrukken hilsen,

Vegard

P.S. Shit… Snakker om å dra en gris gjennom gjørma.

Jeg kom akkurat på at jeg skal i gymmen etterpå og kjøre noen tunge sett med knebøy og markløft. Grøss, gru og huttetu. Ikke akkurat ideelt når man er i søvnunderskudd. Men det må gjøres (det krever noen ofre å bygge en kropp som en gresk gud).

Mens jeg bygger kroppslige muskler, kan du bygge opp salong- eller klinikkmusklene dine. I «Boost salongen!»-boka får du ikke bare en no-nonsense-innføring i markedsføring og salg for salong og klinikk, men også de viktige og grunnleggende prinsippene som hjelper deg å bli tryggere på deg selv og gir deg raskere resultater.

Skaff deg «Boost salongen!»-boka her.

About Vegard Svanberg