Nytt år, ny deg

Publisert: Tirsdag 2. januar 2018

Godt nytt år!

Så er vi her atter en gang. Et nytt år, med blanke ark og tegnestifter til, som dyslektikeren sang.

Et sikkert tegn på akkurat dét ser jeg på treningssenteret. I disse dager flommer det inn med nye, ambisiøse medlemmer som endelig skal realisere sitt Nye Seg, en gang for alle.

Men like sikkert som at de kommer i starten av januar…

… er det at de fleste av dem er borte igjen litt uti februar.

For få klarer å holde trykket oppe lenger enn noen få uker før de gir opp og faller tilbake til sine gamle uvaner.

For mange salonger og klinikker er starten på hvert år ganske stille, før det deretter gradvis tar seg opp igjen til «normalt» nivå (hva nå det enn er). Hvis du ikke fikk planlagt 2018 i november og desember, kan du bruke noe av denne perioden til å finne ut hva du skal gjøre de neste ukene.

Når man skuer utover en nesten tom kalender, er det lett å få store ambisjoner for hva man skal klare å kverne gjennom i løpet av et nytt år. Akkurat som de som skal realisere sin «New Year, New Me» på treningssenteret.

Men allerede i februar henger de bakpå, og i løpet av våren og sommeren er det lite fremgang. Litt utpå høsten innser man at man står på terskelen til den travle førjulsperioden og legger alle ambisjonene på hylla i påvente av et nytt år hvor man endelig skal få realisert alt.

Slik repeteres sirkelen uten at det skjer noe særlig av betydning. For de fleste går det som det alltid har gått, og dermed fortsetter de å få de resultatene de alltid har fått.

Høres det kjent ut?

Hva med å gjøre noe annet i år?

I «Boost salongen!»  viser jeg deg måter å planlegge på som gjør at du får ting gjort.

Du finner den her.

Varm hilsen,

Vegard

P.S. En forutsetning for å få ting gjort, er at du faktisk gjør det. Åpenbart. Og det gjelder også for «Boost salongen!». All verdens kunnskap og hjelpemidler kan ikke hjelpe deg om du ikke gjør noe med det.

Så hvorfor er det da så få som gjør det?

Vel, det er for eksempel fordi det kan være hardt arbeid. Resultater kommer ikke uten at du jobber for det.

Jeg vet det er mange der ute (særlig disse Internettmarkedsførerne vi ser på Facebook nærmest daglig), som lover suksess bare du kjøper den siste tjenesten eller produktet deres. Men virkeligheten for de fleste av oss er at vi må yte for å få noe tilbake. Det holder ikke bare å konsumere. All kunnskap i verden kan ikke hjelpe deg om du ikke omsetter den til praksis.

En annen grunn til at folk ikke gjør det de vet de bør gjøre, kan være at det ikke bare er hardt arbeid, men kjedelig og ukomfortabelt arbeid, også.

For å være helt ærlig: «Boost salongen!»-boka er blottet for fancy. Jeg driver ikke med magiske piller og eventyr, men gjennomprøvde og uttestede prinsipper, strategier og teknikker som virker dersom du gjør jobben som skal til.

Det kan kanskje virke kjedelig at jeg ikke blåser opp og «hyper» boka slik som de nevnte Internettmarkedsførerne med sine vidunderkurer og live-videoer på Facebook.

Men om du er en av de få som er mer opptatt av å gjøre det som må gjøres enn av siste hype på Internett… så vil du antakeligvis like «Boost salongen!».

For den er skrevet nettopp til og for sånne som deg.

Du finner den her.

About Vegard Svanberg