Info/instruksjoner for konsultasjon/samtale

Her er informasjon for hvordan du kontakter meg når vi har avtalt en konsultasjon eller samtale.

  1. Brukernavnet mitt på Skype er «vegardsv». Legg meg til senest 24 timer før samtalen.
  2. Sjekk at Skype-programmet ditt virker før samtalen. Bruk helst handsfree/headset slik at lyden er god. Instruksjoner for å teste lyden finner du her.
  3. Hvis du ikke har Skype eller får det til å virke, så kan jeg ringe deg opp per telefon til avtalt tid. Send meg isåfall nummeret ditt på vegard@boostsalongen.no. OBS: Siden jeg ringer fra Skype til telefonen din, kan nummeret komme opp som et utenlandsk nummer eller ukjent/privat nummer. Jeg ringer kun en gang, og det går ikke å ringe tilbake, så pass på at du tar den når jeg ringer (jeg ringer presis på avtalt tidspunkt).
  4. Ring til avtalt tid. Jeg gjør flere samtaler «back to back» på samme dag og har ikke noe slingringsmonn. Hvis du er mer enn 5 minutter forsinket må vi sette opp en ny tid.
  5. Pass på at du har fylt ut og levert spørreskjemaet og sendt meg eventuelt materiell / andre ting du vil jeg skal se på senest 48 timer før samtalen.
  6. Ting skjer her i livet, så hvis du trenger å endre avtalen, send meg en mail på vegard@boostsalongen.no så tidlig som mulig.

Vi snakkes.

Varm hilsen,

Vegard