Få tips og ideer

Få gratis tips og ideer som får salongen til å vokse fort — på tross av knallhard konkurranse, dårlig nattesøvn og ukrytne kunder (eller bare fordi du vil):

I disse tipsene og ideene du kan melde deg på her er det akkurat det du får: Tips og ideer, direkte presentert av meg, uten unødig innpakking. Du får rett og slett ren, rå informasjon som bare har ett formål: Å hjelpe deg å få salongen til å vokse – FORT. Det er derfor jeg sender disse tipsene og ideene, og det er det de er ment å gjøre for deg. Meld deg på nå ved å legge inn epostadressen din nedenfor.

Dette er det du får:

  • Enkle og utprøvde ideer som hjelper deg å få salongen din til å vokse. Noen vil være umiddelbare «fikser» — andre vil kreve innsats.
  • Hvordan selge produktene og tjenestene dine til høyere priser uten å miste kunder og salg.
  • Hvordan eliminere konkurranse og skille deg fra de andre i bransjen.
  • Hvordan få mer tid og mindre plunder.
  • Hvordan tiltrekke seg bedre kunder som du vil jobbe med, og bli kvitt de du ikke vil ha.
  • Hvordan du kan tjene mer på kundene du allerede har — og hvordan du kan gjøre det på en måte de vil digge.
  • Hvordan du skaffer deg en lojal skare av følgere og kunder.
  • Hvordan du får glade, motiverte ansatte.

Alt du trenger for å få disse hyppige dryppene av nyttig informasjon er å melde deg på i boksen under. Det koster ingenting — alle tipsene er helt gratis.

Samtidig er det viktig at du forstår at mye av det du vil få i disse epostene kan komme til å være ganske ukomfortabelt for deg. Noe kan til og med oppleves som krenkende og provoserende. Dermed kan du bli fristet til å ignorere hele budskapet fordi du ikke liker meg eller måten jeg presenterer tipsene og ideene på.

Det ville være leit, men hvis du reagerer på den måten så vil du ikke være den første, og neppe den siste, heller.

Og jeg bryr meg ikke så mye om jeg krenker deg, heller, for sannheten er den samme uansett og det er opp til deg om du vil omfavne den og lykkes, eller ignorere den og gå samme vei som de rundt 80 prosentene av bedrifter som går på dunken etter bare fem år (eller mindre) fordi de insisterer på se businessverdenen på den måten de synes den er fremfor hvordan den virkelig er.

Disse dryppene av informasjon jeg sender deg kommer også til å være kjemisk fri for ulne teorier, vage hypoteser og halvstekte tanker om hva som virker og ikke virker i den utilgivende virkeligheten til markedet. For tipsene og ideene er ikke skrevet av en pompøs skallet professor på et universitet som aldri har vært der ute og kjent virkeligheten på kroppen.

Alt jeg deler med deg gjennom disse tipsene og ideene er testet i felten og funnet å fungere av meg, personlig, i tillegg til tusenvis og kanskje millioner av andre bedriftseiere akkurat som deg fra hele verden.

Og det funker.

Og best av alt: De fleste av disse strategiene, verktøyene tipsene og teknikkene jeg deler med deg i disse tipsene og ideene er så rett-frem å sette ut i livet at du kan begynne i dag og se økt profitt allerede i morgen, eller til og med enda fortere. Det meste av det du trenger for å få bedriften til å vokse og gro tar tid, men noen av de enkleste strategiene kan gi resultater nærmest umiddelbart.

Men hvis du ser etter noe som skal gi deg resultater uten å legge inn den påkrevde innsatsen, så kommer du til å bli skuffet. Hvis det er tilfellet, oppfordrer jeg deg på det sterkeste til å se den skuffelsen i ansiktet og komme over den og gå videre.

For den eneste måten å lykkes i business er å være seig, sta og nekte å gi opp. Tross alt så har du ikke feilet før du slutter å prøve å lykkes.

Jeg er Vegard Svanberg, ofte kjent som «Viking» blant venner, partnere og kunder og klienter. Som du allerede har sett selv, pakker jeg sjelden inn budskapet, men sier ting som de er.

Varm hilsen,

P.S.  I disse tipsene og ideene du kan melde deg på her er det akkurat det du får: Tips og ideer, direkte presentert av meg, uten unødig innpakking. Du får rett og slett ren, rå informasjon som bare har ett formål: Å hjelpe deg å få salongen til å vokse — FORT. Det er derfor jeg sender disse tipsene og ideene, og det er det de er ment å gjøre for deg.

Meld deg på nå, så vil jeg være i innboksen din om bare noen sekunder:

Advarsel: Disse høyst profitable tipsene og ideene er ikke for alle. Selv om mye av det du får lære er enkelt å sette ut i livet, vil de aller fleste ideene, strategiene og prinsippene jeg gir deg kreve arbeid. Ikke meld deg på epostlisten om du ikke akter eller evner å omsette ord til handling, og særlig ikke om du ikke tåler direkte språkbruk. Jeg er ikke politisk korrekt, har en tidvis sær form for humor og en språkbruk som ofte er hard, direkte og kompromissløs.