New Year, New You 2018

«New Year, New You 2018» starter mandag 15. januar og pågår i åtte uker.

Programmet handler om å planlegge hva du skal gjøre og hvordan du gjør det. Hver uke kommer vi sammen på Skype for å gå gjennom hvordan det gikk sist uke og hva du skal gjøre kommende uke.

Underveis har du full tilgang på meg via epost.

Midtveis (eller på slutten – gjenstår å se) i programmet blir det en «live»-sesjon hos meg i Halden, der du også kan møte de andre deltakerne på programmet. I live-sesjonen vil vi jobbe tett sammen for at du skal få best mulige resultater (og der du kan høste av andres erfaringer, også).

Inngangsbilletten er 9500,-.

Oppstart er mandag 15. januar.

Første steg for å bli med er å fylle ut skjemaet nedenfor. Du betaler ingenting før jeg har godkjent søknaden og sendt deg info om innbetaling.

Før du fyller ut skjemaet, vær obs på følgende:

  • Dette er ikke for alle. Slik det ser ut nå har jeg plass til tre, maks fem deltakere. Jeg kommer til å være ytterst selektiv på hvem jeg tar inn, og tar heller inn ingen enn å bruke de neste 60 dagene på noen som tror de kan høre uten å gjøre.
  • Det koster penger. Inngangsbilletten er 9500,- (eller tre månedlige avdrag á 3500,-). For en etablert virksomhet med grei kontantstrøm er det ingen uoverkommelig sum, og de som gjennomfører det vil uansett kunne tjene det tilbake mange ganger. Men det er altså en terskel her som forplikter. Du må også regne med å bruke endel penger på de tiltakene vi kommer frem til.
  • Det krever innsats. Resultater kommer ikke uten innsats. New Year, New You 2018 handler om å gjøre noe. Skal du ha noe ut av det, må du altså være beredt på å yte.
  • Du må ha tykk hud. Nei, jeg kommer ikke til å skjelle deg ut i Gordon Ramsey-stil. Men jeg er kontroversiell, finnes ikke politisk korrekt og er kjent for å si ting som de er – i motsetning til å si det folk vil høret. Hvis du ikke tåler direkte og ærlige tilbakemeldinger, er dette ikke for deg.
  • Dette er ikke noe skinnende og fancy. Jeg driver ikke med magiske piller og eventyr, men gjennomprøvde og ærlig talt ganske «kjedelige» ting som attpåtil kan være ukomfortable. (På den annen side vil du forhåpentligvis bli motivert til å gjøre mye mer av det når du ser at det virker.)

Her er søknadsskjemaet: