Booster Light

Søknad om å delta i Booster Light

Ved å fylle ut skjemaet på bunnen av siden søker du om å bli med i Booster Light, slik det er forklart i «Boost salongen!» i kapitlet «Gi salongen et Boost«.

Du vil foreløpig ikke få vite noe om pris. Jeg tilpasser programmet til den enkelte, så det er umulig for meg å si noe om det før jeg har fått informasjonen jeg trenger fra deg. Du forplikter deg selvfølgelig ikke til å kjøpe noe før du har sagt ja.

Programmet er som sagt tilpasset deg, og derfor vil innholdet variere. Her følger et typisk eksempel på hvordan det kan se ut:

 • Vi starter med å gå grundig gjennom forretningen din. Hva gjør du? Hvem er kundene dine? Hvordan markedsfører du deg? Hvordan priser du deg? Hva vil du oppnå? Vi setter opp mål for det neste året og de neste 90 dagene.
 • To uker etter oppstart, har vi en oppfølgingssamtale hvor vi går gjennom hva du har fått gjort så langt, hvordan du ligger an og spørsmål du måtte ha.
 • To uker etter det igjen, har vi nok en oppfølgingssamtale. Dette er vår første “ordinære” oppfølgingssamtale, som heretter vil være månedlige. Samtalene vil følge en fast agenda.
 • I god tid før hver samtale, skal du ha sendt meg en statusrapport.
 • Underveis vil du uten tvil ha mange spørsmål og støte på utfordringer. For at du ikke skal bli stående fast mellom samtalene, vil du få tilgang til en privat, lukket epostgruppe hvor du kan stille spørsmål til meg og evt. andre som deltar i det samme programmet.
 • Av og til vil jeg legge inn litt annet krydder, som for eksempel arrangementer og møter der du får mulighet til å treffe både meg og andre som er med på det samme opplegget.

Igjen, dette er et eksempel på hvordan det kan være. Jeg skreddersyr et program basert på det du forteller, så det er viktig at du forteller meg mest mulig i skjemaet nedenfor.

Merk også noen ufravikelige kjøreregler:

 1. Dette programmet er ikke for alle. Jeg kommer til å skrive ut en tøff (men effektiv) medisin og være klar og tydelig i forventninger og tilbakemeldinger.
 2. «Booster Light» er ikke gratis, billig, eller rimelig. Det er heller ikke prutbart. Jeg trenger vel strengt tatt ikke å si dette – du har lest boka, så du vet hva jeg tenker om pris. Jeg er opptatt av å levere topp kvalitet, og topp kvalitet får du ikke for knapper og glansbilder. Dessuten handler det ikke om hva du dytter inn, men om hva du får ut.
 3. Jeg forventer at du følger opp. Ved å tegne deg for programmet binder du deg til et minimum på tre måneder, men jeg forventer at du er med i 12 måneder med mindre det skjer noe ekstraordinært. Jeg forventer at du gjør det vi har blitt enige om at du skal gjøre, at du møter opp på riktig sted til riktig tid, at rapporter blir levert når de skal og at du betaler rett sum til rett tid.

OK, med det ute av veien… her er skjemaet:

 • Del 1: Informasjon om deg

  Fyll inn navn, epostadresse og litt om deg.
 • Fortell kort om hvem du er, hva du gjør, hva interessene dine er. Hva liker du å gjøre best? Hva liker du minst? Hva motiverer deg, og hva demotiverer deg? Hvorfor startet du salong?
 • Del 2: Salongen

 • Oppgi noen korte fakta om salongen. For eksempel: Når ble den startet, hvor mange ansatte, tilholdssted. Hva er salongen best på (fagmessig), og hvilke områder kan bli bedre? Hva selger du mest av? Hva tjener du best på?
 • Hva er de største problemene og utfordingene du har i salongen akkurat nå?
 • Eventuelt annet som du mener jeg bør vite.